cacaOh!

Gesloten

cacaOh!

 

Welkom op onze webshop!

Hier kom je om jezelf of iemand anders te verwennen.

We leveren uw pakje binnen de 2 à 3 werkdagen.

Momenteel kunnen uw pakjes iets langer onderweg zijn. 

Bestel nu
Bestel nu
1

Bestel vandaag - maandag geleverd

Bestel vandaag - maandag geleverd

Overzicht Unieke Geschenken 'Limited Edition' Zoeken

Pur Chocolat

Pur Chocolat wordt op artisanale manier bereid in ons atelier, handgesneden en met ve... Meer


 

Welkom op onze webshop!

Hier kom je om jezelf of iemand anders te verwennen.

We leveren uw pakje binnen de 2 à 3 werkdagen.

Momenteel kunnen uw pakjes iets langer onderweg zijn. 

Over ons


Beste klant,

Uw bestellingen worden met zorg voorbereid en keurig naar u toegestuurd (ENKEL BINNEN BELGIË) binnen de 2 à 3 werkdagen. Voor een gepersonaliseerd geschenk met uw eigen boodschap klik eens door naar onze Chocolade Hamer Box.

In de zomerperiode van mei tot augustus sturen we enkel pakjes bij temperaturen beneden 23°C. Grotere bestellingen vanaf 50 stuks gaan per direct gekoeld transport en kunnen we steeds leveren.

Gelieve onze producten te bewaren op een koele en droge plaats, uit het zonlicht. U kan chocolade ook bewaren in de koelkast als u die graag écht koud heeft. Let er dan AUB op dat de chocolade goed is afgesloten, en niet naast fel ruikende producten staat (kazen, ui,..). Chocolade neemt immers heel gemakkelijk smaken op en dit komt niet ten goede bij het proeven.

We verwerken in ons atelier vele soorten noten en vruchten. Onze producten kunnen dan ook elementen bevatten van noten, gluten en melk. Onze PURO chocolade 70% is vegan.

 

Specialiteiten

AUTHENTIEKE ARTISANALE KWALITEIT VAN BOON TOT CHOCOLADE

cacaOh! werd opgericht in 2004 uit pure passie voor chocolade en het natuurlijke proces van de cacaoboon tot échte Belgische chocolade. De selectie van de beste cacaobonen is cruciaal. Door de samenwerking met lokale telers worden veel tussenstappen uitgesloten en kunnen we een win-win situatie nastreven : boerenfamilies krijgen een eerlijke prijs voor hun product en wij krijgen de beste cacao voor onze specialiteiten. Samen zoeken we naar oplossingen die natuurvriendelijk zijn met een langetermijn visie.

Het eigen unieke karakter van ons assortiment wordt verkregen door de keuze van de beste ingrediënten, de traditionele productiemethodes, en het artisanaal handwerk.
Onze realisaties komen tot bij u als relatiegeschenk of als unieke personeelsattentie, of via een netwerk van speciaalzaken in binnen-en buitenland. In 2010 hebben we in Drongen nabij Gent een nieuw chocoladeatelier ingericht om ons nog beter te kunnen richten op kwaliteit en smaak.

In 2017 verkreeg cacaOh! de officiële erkenning van artisanaal ambacht op basis van traditie en creativiteit. Graag leren we u kennismaken met onze chocolades, neem alvast een kijkje op onze shop!

Blijf gezond met een lekker stukje chocolade!

cacaOh!
cacaOh!
cacaOh!
cacaOh!

Bestel vandaag - maandag geleverd

Openingsuren

ma - zo
09:00 - 20:00

Levering aan huis

maandag
08:00 - 18:00
Bestel 4 dagen op voorhand, voor 20:00
di - vr
08:00 - 18:00
Bestel 2 dagen op voorhand, voor 20:00
za - zo
Niet mogelijk